Εταιρεία

Εταιρεία

Εταιρεία Το γραφείο μας λειτουργεί από το 1982 με έδρα την Πάτρα προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, φροντίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές , προσαρμοσμένες στην οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.


Ενα σύγχρονο γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων, το οποίο μέσα από ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, φοροτεχνικών, λογιστικών υπηρεσιών επιδιώκει την κάλυψη των αναγκών τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών. Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται σε ένα μεγάλο φάσμα που συμπεριλαμβάνει παραδοσιακές φοροτεχνικές και λογιστικές οικονομικές, συμβουλευτικές οργάνωσης και μηχανοργάνωσης, σύνταξη οικονομικών και εξειδικευμένων μελετών, καθώς και επίλυσης σοβαρών φορολογικών θεμάτων.

 

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η έγκαιρη Λογιστική και Φορολογική σας Ενημέρωση και η υποβολή των φορολογικών σας δηλώσεων εκμεταλλευόμενοι όλες τις απαλλαγές που από τον νόμο δικαιούμεθα ακόμα και αν αυτό αναφέρεται στην νομοθεσία με τα πλέον ψιλά γράμματα, με σκοπό την νόμιμη φορολογική σας ελάφρυνση.

Το 2011 η εταιρεία θέλοντας να διαφοροποιήσει τις παρεχόμενες λογιστικές της υπηρεσίες, μετέφερε την έδρα της στην οδό Ανθείας 225 ταυτόχρονα με την μετατροπή της σε Ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΒΑΡΔΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε»   και διακριτικό τίτλο «ΒΑΡΔΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ Α.Ε». Δραστηριοποιείται πλέον εκτός από τις λογιστικές και  φοροτεχνικές υπηρεσίες και στην Χρηματοοικονομική Λογιστική, την εξειδίκευση επι των φορολογικών και εργατικών θεμάτων καθώς επίσης και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών συμβούλων επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων έχοντας ως στόχο να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις στη λήψη των σωστών αποφάσεων, για την προώθηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων και την οικονομική τους ανάπτυξη. Αναγκαία προϋπόθεση για τα παραπάνω αποτελεί το κατάλληλο οργανωτικό σχήμα, η άριστη υποδομή, η τήρηση της σχετικής νομοθεσίας και η γρήγορη και έγκυρη πληροφόρηση. Κοντά μας και με οδηγό τις αρχές μας και τις γνώσεις μας, οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν το ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Το 2014 ιδρύσαμε υποκατάστημα στο κέντρο της Πάτρας στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ και Γεροκωστοπούλου 22, όπου ενισχύσαμε τον τομέα των συμβούλων επιχειρήσεων δίνοντας έμφαση στην οργάνωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων καθώς και την υποβολή φακέλων για την επιχορήγηση των επιχειρήσεων.


Το 2016 ιδρύσαμε στο κέντρο της Πάτρας Πλατεία Γεωργίου Α΄ και Γεροκωστοπούλου 22 ένα σύγχρονο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου1 με τίτλο «ΒΑΡΔΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ Α.Ε – Κε.Δι.Βι.Μ 1» με έμφαση στα λογιστικά επαγγελματικά σεμινάρια αλλά και την πιστοποίηση διαφόρων ειδικοτήτων και υπολογιστών.

Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στην τήρηση βιβλίων μεγάλων επιχειρήσεων (απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία), σε Εμπορικές, Βιομηχανικές και εταιρείες παροχής Υπηρεσιών. Έχουμε τις γνώσεις και τη διάθεση για τη βελτίωση, την οργάνωση ή την αναδιοργάνωση του τρόπου λειτουργίας του λογιστηρίου και της επιχείρησης σας.

Μέσα στο σημερινό σύνθετο και διαρκώς μεταβαλλόμενο φορολογικό πλαίσιο που οι ανάγκες των επιχειρήσεων είναι αυξημένες εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για μια κοινή επιτυχημένη πορεία με στόχο την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων σας.